HYRESVECKOR

Pellinge Hembygdsförening hyr ut stugan främst som konstnärsresidens för max 2 fullvuxna personer. Hyressäsongen börjar vid månadsskiftet maj-juni och pågår till slutet av augusti/början av september. Utanför hyressäsongen är stugan stängd. Hyrestiden är en vecka från lördag till lördag och börjar och slutar kl. 12.

Ansökningar för följande sommar tas emot på pellingeklovharun(at)gmail.com i januari-februari samma år. I texten skall man ge bakgrundsuppgifter med motiveringar samt nämna veckoönskemål (använd veckans nummer) och ansökan kan göras på svenska, finska eller engelska. Bifoga gärna CV, länkar och annat material som referens.

Beslutet om vem som får hyra stugan skickas till sökanden senast i april. Hyran är 700 €/vecka. Hyresgästen står själv för transporten till och från Klovharun. Vid behov förmedlar föreningen kontaktuppgifter till lokala båtförare. Husdjur är inte tillåtna på Klovharun.

Stugan hyrs för privat bruk och får under hyrestiden inte användas i kommersiellt syfte. Ifall hyresgästen vill använda/bearbeta material (t.ex. text, ljud, bilder, video, målningar, illustrationer mm.)  från Klovharun i kommersiellt eller professionellt syfte, bör PHF meddelas därom i förväg och det är förknippat med en avgift.

Användning av drönare är förbjudet.

KONTAKTUPPGIFTER

Hyresveckor, förfrågningar, mediabesök
Lisbeth Forss, intendent
pellingeklovharun(at)gmail.com

Guidade turer
Lisbeth Forss
klovharuntours(at)gmail.com