VUOKRAVIIKOT

Pellinge Hembygdsförening vuokraa mökkiä ensisijaisesti taitelijaresidenssinä enintään kahdelle aikuiselle henkilölle kerrallaan. Vuokrakausi alkaa touko-kesäkuun vaihteessa ja jatkuu aina elo-syyskuun taitteeseen, poikkeuksena jokavuotinen vierailuviikko, joka järjestetään viikolla 30. Muina aikoina mökki on suljettu. Vuokra-aika on viikko ja se alkaa ja päättyy lauantaina klo 12.

Seuraavan kesän vuokrahakemuksia (enintään 2 kpl A4-sivuja) otetaan vastaan suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi kyseisen vuoden tammi-helmikuussa sähköpostitse osoitteessa pellingeklovharun(at)gmail.com. Perustele hakemuksesi hyvin, mainitse viikkonumeroita käyttäen sinulle sopivat viikot sekä liitä oheen ansioluettelo (enintään 3 kpl A4-sivuja), linkkejä, työnäytteitä, suosituksia tms. Hakemukset tulee tehdä henkilökohtaisesti eikä vuokraoikeutta voi hakea toisen henkilön puolesta, joten vuokraviikkoa ei myöskään voi antaa lahjaksi. Mökkiä ei vuokrata syntymäpäivien tai muiden vastaavien merkkipäiväjuhlien viettoon.

Jokainen hakija saa yhdistykseltä vahvistusviestin, joka lähetetään 7 päivän kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta. Mikäli hakija on saanut vuokrata mökin jonain vuonna, vuokraoikeutta ei myönnetä kolmeen seuraavaan vuoteen. Hakijoille ilmoitetaan yhdistyksen päätöksistä huhtikuun aikana.
Vuokra on 700 €/viikko. Muiden matkakustannustensa lisäksi vuokralainen vastaa itse merikuljetuksesta saareen ja takaisin. Yhdistys välittää tarvittaessa paikallisten veneenkuljettajien yhteystietoja. Kotieläinten tuonti saareen on kielletty.
Mökki vuokrataan yksityiskäyttöön eikä sitä saa käyttää kaupallisessa tarkoituksessa. Mikäli vuokralainen haluaisi käyttää/työstää siellä tuotettua tai hankittua Klovharuun liittyvää tai sitä koskevaa materiaalia (esim. tekstiä, äänitteitä, kuvia, videota, maalauksia, kuvituksia jne.) kaupallisessa tai ammatillisessa tarkoituksessa, siitä tulee ilmoittaa yhdistykselle etukäteen ja siihen liittyy lupamaksu. Kuvauskoptereiden käyttö on kielletty.

YHTEYSTIEDOT

Vuokraviikot, kyselyt, mediavierailut
Sandra Alldén, intendentti
Puh. 045 143 7575
pellingeklovharun(at)gmail.com

Opastetut retket
Lisbeth Forss
klovharuntours(at)gmail.com