PELLINGE NYTT

Pellinge Nytt -lehti on ilmestynyt yhtäjaksoisesti vuodesta 1949. Lehti oli tarpeen, jotta kokouskutsut tavoittaisivat jäsenistön. Julkaisu toimi myös tärkeänä yhteydenpitovälineenä jäsenten kesken.. Alkuvuosina painosmäärä oli 60 ja sivumäärä 1-4. Nykyään lehteä painetaan lähes 500 kpl ja sivumäärä vaihtelee 16 ja 28 sivun välillä. Vuosittain ilmestyy kolme numeroa.

• talvinumero: vuosikokouskutsu sekä tietoa pääsiäismarkkinoista
  • kesänumero: kesän tapahtumakalenteri ja ajankohtaisia asioita
  • joulunumero: kooste kesän tapahtumista sekä tietoa joulumarkkinoista

Nykyään lehden tärkein tehtävä on yhteyden pitäminen jäsenistöön ja ajankohtaisista asioista tiedottaminen historiaa unohtamatta. Sana on vapaa ja juuri osallistumalla voit vaikuttaa lehden sisältöön ja julkaistaviin artikkeleihin. Juttujen välityksellä lukijat saavat tietoa siitä, mitä Pellinkiin tänään kuuluu ja miten asutus, elinkeinot, liikenne, kulttuuri ym. ovat ajan saatossa muuttuneet niin ympärivuotisten kuin kesäasukkaidenkin näkökulmasta.

IRTONUMEROMYYNTI SEURAAVISSA PAIKOISSA

• Söderby-Boden Pellingissä
  • Fagerstan kyläkauppa Voolahdessa
  • Nordströmin kauppa Gäddragissa
  • Pellinge Hembygdsföreningin koju Pellingin kesätorilla
  • Hörbergsgårdenin museo

Näin tilaat Pellinge Nytt -lehden!

Liity yhdistyksen jäseneksi Pellingin kesätorilla (jossa yhdistyksellä on myyntikoju) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen information.phf(at)gmail.com.
Jäsenetuna saat lehden kotiin kannettuna kolme kertaa vuodessa. Jäsenmaksu 20 €, lapset alle 16 vuotta 10 €. Lue enemmän jäsenyydestä.
Pelkkä lehden vuositilaus ilman jäsenyyttä yhdistyksessä 20 €.

Toimitus

Osallistu Pellinge Nytt -lehden tekoon!

• lähetä artikkeleita tai muuta materiaalia toimitukseen
  • ehdota juttuaiheita
  • lähetä kuvia ja piirroksia lehteen

Päätoimittaja
Anne Stolt 040 529 2483, pellingenytt(at)gmail.com

Toimittaja, taitto ja ilmoitusasiat
Johan Stolt

Ilmoita Pellinge Nyttissä

Ilmoittamalla Pellinge Nyttissä tavoitat helposti ja varmasti saariston asioista kiinnostuneet lukijat.
Ota yhteyttä!

Osoitteenmuutokset