Opastetut retket vierailuviikolla

Tiedustelut ja varaukset: klovharuntours(at)gmail.com.

Vierailuviikolla yhdistys järjestää Klovharulle opastettuja retkiä. Retket tulevat myyntiin tällä sivustolla alkukesästä ja ovat erittäin suosittuja. Paikkatilanteen voi tarkistaa sivulla olevasta varauskalenterista, jota päivitetään päivittäin varausten ollessa käynnissä. Voit myös ilmoittautua jonotuslistalle, mikäli haluamasi retki on täynnä.

Retken hinta on 70 €/aikuiset, 55 €/alle 12-vuotiaat lapset. Retki kestää vajaa 2 tuntia. Opastus ruotsiksi, suomeksi tai englanniksi.

Tee näin:
  1. Lähetä varaus/kysely osoitteeseen klovharuntours(at)gmail.com. Mainitse viestissä yhteyshenkilön nimi + puhelinnumero, osallistujien nimet, lasten iät sekä toivottu opastuskieli.
  2. Saat järjestäjältä vahvistussähköpostin ja maksuohjeet.
  3. Maksa retki tilille Firma Lisbeth Forss IBAN FI08 4055 0012 1920 49, BIC HELSFIHH, ohjeiden mukaan. Kirjoita viestikenttään yhteyshenkilön nimi ja retken päivämäärä (esim. 20.7.2020).
  4. Varaus on sitova ja se tulee tehdä sähköpostilla, pelkkä maksu tilille ei riitä.
  5. Mikäli maksua ei makseta määräajassa, paikka luovutetaan seuraavalle jonotuslistalla. Muista aina ilmoittaa järjestäjälle, mikäli joudut peruuttamaan. Älä ainoastaan jätä maksamatta. Retket ovat erittäin suosittuja ja näin annat jollekin toiselle mahdollisuuden osallistua.

Retkien lähtö- ja paluupaikka on Sturjan, Söderbyntie, 07390 Suurpellinki.

Ajo-ohje: Porvoosta tietä nro 1552 Tirmoon, josta lossilla Pellinkiin. Lossi ajaa 4 kertaa tunnissa (aikataulut www.finferries.fi). Ajomatka lossilta Sturjaniin noin 15 minuuttia. Perillä maksuton pysäköintimahdollisuus.

Mikäli merenkäynti on kova, emme voi taata maihinnousua Klovharulle. Siinä tapauksessa saari kierretään veneellä. Mahdollinen poisjäänyt maihinnousu ei oikeuta edes osittaiseen hinnanalennukseen. Myrskyisellä säällä retki perutaan kokonaan ja maksu palautetaan osallistujille.

Saari ei sovellu liikuntarajoitteisille henkilöille ja siellä tulee pystyä liikkumaan omin avuin. Mahdollisista rajoitteista tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä. Kaikki vierailijat liikkuvat saarella (kallioilla, ylikulkusillalla ja mökissä) omalla vastuulla.

Koirat, kissat ja muut kotieläimet tulee jättää kotiin.

Varustus: juomavettä, tukevat kengät, aurinkolasit, hattu, tuulen- ja vedenpitävät, lämpimät vaatteet (osa retkistä ajetaan avoveneellä).

Klovharun tours varauskalenteri